Joulukuusiviljelmiä myytävänä tai vuokrattavana

Tällä sivulla julkaistaan Joulupuuseuran jäsenten ilmoituksia myytävistä tai vuokrattavista joulukuusiviljelmistä.

Myydään joulukuusiviljelmä

Joulukuusen kasvatuksen ja myynnin lopettamisen takia (ikä) myydään joulukuusiviljelmä ei maapohjaa. Myymään pääsee vaikka heti tulevana jouluna.

Merkattuja ja myyntikelpoisia kuusia on jo nyt tänä jouluna hiukan noin 1 000 kpl ja seuraavina tulevina 5-10 vuoden aikana on kasvamassa myytäviä joulukuusia noin 5 000-10 000 kpl.

Joulukuusien pituudet ovat tällä hetkellä noin 180-210 cm pituisia merkattujen kuusien osalta.

Viljelmät tulee ostajan hoitaa itse haluamallaan tavalla saadakseen mieluisia joulukuusia myyntiin.

Viljelmät sijaitsevat Kerimäellä noin 50 km Savonlinnasta Joensuuhun päin. Kuorma-autolla pääsee viljelmän viereen ja tien varteen kuusien vetomatkaa on noin 20-30 m.

Tarkempia tietoja saa
Vanha Mestari Oy /Heikki Rinkinen