Joulupuuseura

Joulupuuseura ry on vuonna 1991 perustettu rekisteröity valtakunnallinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää joulupuiden ja leikkohavujen kasvattajien sekä kasvattajien ja sidosryhmien välistä yhteistoimintaa ja parantaa elinkeinon yleisiä toimintaedellytyksiä Suomessa. Seura on perustamisestaan lähtien vastannut alaan liittyvästä koulutuksesta ja tiedotuksesta. Vuonna 2020 jäseniä on vähän yli 200.

YHTEYSTIEDOT

Tapahtumakalenteri

2020 tulevia tapahtumia

kevätkokous, syyskokous ja retkeily jäsenille 3.10.2020 Suonenjoella

Tanskassa Langesössä joulukuusi- ja leikkohavualan messut syyskuun ensimmäinen torstai 2020

Joulukuusien leikkuukurssit Sastamalassa, Raaseporissa ja Oulussa peruttiin keväältä 2020. Kurssit järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana keväällä 2021. Lisätietoja sihteeri@joulupuuseura.fi

Seura on perustamisestaan lähtien vastannut alan koulutuksesta ja tiedotuksesta. Molemmilla saroilla seura ja erityisesti sen monet aktiiviset jäsenet ovat tehneet ansiokasta ja pyyteetöntä työtä. Yhtenä esimerkkinä tästä on pääosin talkootyönä kirjoitettu ja toimitettu alan perusteos  Joulupuukirja – Joulupuun kasvatuksen perusteet Suomessa.

Seuraan otetaan jäseniksi sekä joulupuiden ja leikkohavujen tuotannosta kiinnostuneita että alalla jo toimivia henkilöitä ja yhteisöjä.

Liity jäseneksi lähettämällä allaolevalla lomakkeella viesti.