Joulupuuseura

Joulupuuseura ry on vuonna 1991 perustettu rekisteröity valtakunnallinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää joulupuiden ja leikkohavujen kasvattajien sekä kasvattajien ja sidosryhmien välistä yhteistoimintaa ja parantaa elinkeinon yleisiä toimintaedellytyksiä Suomessa. Seura on perustamisestaan lähtien vastannut alaan liittyvästä koulutuksesta ja tiedotuksesta. Vuonna 2020 jäseniä on vähän yli 200.

YHTEYSTIEDOT

Tapahtumakalenteri

2022 tulevia tapahtumia – muutokset mahdollisia

11.-13.8.2022 Lepaan messut  Hattulassa

24.8.2022 klo 17-21 viljelmäretki Salossa Metsäkeskuksen Hyvinvointia metsän elinkeinoista -hanke järjestää retken joulukuusiviljelmälle ja tilaisuudessa on mahdollisuus kokeilla kuusien muotoleikkausta. Mukana Joulupuuseurasta Juha Ruuska ja Jussi Somerpalo.
Katso tarkemma tiedot ja ilmoittaudu: lisätiedot ja ilmoittautuminen

3.9.2022 Kuusenleikkuu / kasvatus kurssi Fiskarsissa, Raaseporissa
Kokooontuminen ja aamukahvi Hotelli Tegelissä klo 9-9.30. (Fiskarsintie 9, 10470 Fiskars)
Aamupäivä teoria-osuutta ja lounas klo 11-12. Iltapäivä maastoretkeilyä ja leikkuuharjoittelua. Päätös n. klo 16.
Hinta jäsenille 95 e+alv  ja ei-jäsenille 105 e+alv, joka sisältää kahvin ja ruokailun.
Ilmoittautuminen 19.8 mennessä.
kare.pihlstrom[at]forestal.fi tai puh 044 511 6306
Minimimäärä osallistujia 10 henk.
Opettajina Rainer Johansson ja Kåre Pihlström.

Seura on perustamisestaan lähtien vastannut alan koulutuksesta ja tiedotuksesta. Molemmilla saroilla seura ja erityisesti sen monet aktiiviset jäsenet ovat tehneet ansiokasta ja pyyteetöntä työtä. Yhtenä esimerkkinä tästä on pääosin talkootyönä kirjoitettu ja toimitettu alan perusteos  Joulupuukirja – Joulupuun kasvatuksen perusteet Suomessa.

Seuraan otetaan jäseniksi sekä joulupuiden ja leikkohavujen tuotannosta kiinnostuneita että alalla jo toimivia henkilöitä ja yhteisöjä.

Liity jäseneksi lähettämällä allaolevalla lomakkeella viesti.